home

De business als uitgangspunt

 

Negenvlaksmodel

Wellicht is uw bedrijf een disruptor die haar processen volledig digitalisereert. Of uw organisatie informatiseert haar processen in mindere mate waardoor er (nog) geen sprake is van volledige digitalisering. Hoe dan ook: wij geloven in de waarde van het negenvlaksmodel bij de inrichting van de informatiefunctie. Dit model is ontwikkeld door prof. dr. ir. Rik Maes. Fourtune gebruikt het model als refentiekader en stelt uitdrukkelijk niet de eigenaar van het model te zijn.

Business

Vanuit het businessperspectief (her)definiëren wij samen met u de eisen aan de informatievoorziening.

Informatie

Uw business steunt op de informatievoorziening. Een blijvende aansluiting van de informatievoorziening op de business is dan ook een belangrijke voorwaarde voor succes. Wij noemen dit (te realiseren) aandachtsgebied binnen uw organisatie ook wel IT Demand. IT Demand slaat de brug tussen de business en IT en voert regie op de dienstverlening door IT Supply.

Technologie (IT)

IT Supply levert onder regie van IT Demand diensten aan de business. Samen met u definiëren wij de producten en diensten van IT Supply.

Strategie, structuur en operatie

Samen met u geven we richting, zorgen we voor de inrichting en maken we de voorzet voor de verrichting van de activiteiten door de professionals in uw organisatie.

Advies of de complete inrichting van informatiemanagement

Wij geven advies op deeltrajecten of realiseren samen met u de complete inrichting van de informatiefunctie.

Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Design by PXL Communicatie | Powered by Otys Recruiting Technology
Fourtune gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.