home

Samenwerking

Wij kennen vier basisvormen waarmee we de samenwerking met u als opdrachtgever op maat kunnen inrichten:

CxO executive search

Wij zoeken de best passende CxO voor uw organisatie. Onze focus ligt op de posities van CIO, CTO en CDO. Wij vinden uw Chief Information Officer, Chief Technology Officer of Chief Digital Officer. En natuurlijk kunnen wij ook uw nieuwe Technology director, IT directeur of IT manager werven. Op basis van een zorgvuldig opgesteld functieprofiel benaderen wij deze mensen in ons netwerk of daarbuiten. We begeleiden u en de kandidaat in het gehele traject: van de intake tot en met de arbeidsovereenkomst.

Werving en selectie - permanent

Ook onder de laag van de CxO verzorgen wij de werving en selectie van professionals. Heeft u behoefte aan blijvende versterking van uw IT of informatiemanagement organisatie? Dan stellen wij op basis van een zorgvuldig opgesteld functieprofiel de juiste kandidaten aan u voor. We begeleiden u in het gehele traject: van de intake tot en met de arbeidsovereenkomst. De afstemming tussen uw mensen en de kandidaten nemen wij voor onze rekening.

Bemiddeling tijdelijke vacatures - interim

Heeft u behoefte aan tijdelijke versterking van uw IT of informatiemanagement organisatie? Dan zorgen wij ervoor dat een interim-professional uw organisatie versterkt tijdens een specifieke periode. Fourtune ‘matcht’: wij brengen de interim-professional in contact met uw organisatie. U gaat als opdrachtgever een overeenkomst aan met de interim-professional.

RPO - IT recruitment services

Heeft u behoefte aan ondersteuning, extra capaciteit of expertise binnen uw HR of recruitmentorganisatie? Een gespecialiseerde IT recruiter van Fourtune versterkt uw team gedurende een af te spreken periode. De interim-recruiter maakt onderdeel uit van uw organisatie en gebruikt de middelen die u hanteert bij uw werving- en selectieproces.
Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Design by PXL Communicatie | Powered by Otys Recruiting Technology
Fourtune gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.