home

Voor kandidaten

Professionals

Bent u professional in IT of informatiemanagement? Staat u op het punt een volgende stap in uw loopbaan te maken? Dan bent u misschien ge├»nteresseerd in een van onze vacatures of in onze dienstverlening. Als gespecialiseerd bureau in werving- en selectie en interim-bemiddeling draagt Fourtune graag bij aan uw nieuwe functie of opdracht in IT of informatiemanagement.

Waarom Fourtune?

Met onze persoonlijke achtergrond in informatiemanagement en IT zijn we uitstekend in staat de juiste match voor u als kandidaat te maken. Wij werken met opdrachtgevers uit uiteenlopende branches. Onze opdrachtgevers vragen ons regelmatig te helpen met de invulling van hun vacatures en interim-posities. Daarom zijn we altijd op zoek naar uitstekende professionals.

Onze bemiddeling

Als wij u bemiddelen voor een vaste vacature bij een werkgever, is onze dienstverlening voor u als kandidaat kosteloos. Als Fourtune u succesvol bemiddelt naar een interim-opdracht, brengen we een vergoeding in rekening die in overeenstemming is met onze inspanning.

Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Design by PXL Communicatie | Powered by Otys Recruiting Technology
Fourtune gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.