Search

Fourtune Werving & Selectie

Professionals in informatiemanagement

In uw organisatie staat de kwaliteit van dienstverlening centraal. Informatiemanagement en IT dragen hieraan bij. De basis is gelegd als alle betrokken disciplines over de benodigde informatie beschikken en ondersteund worden door de juiste systemen en processen. In aanvulling hierop zijn gekwalificeerde professionals met de juiste kennis en ervaring natuurlijk onmisbaar.

Vast of tijdelijk

U vindt het noodzakelijk om uw organisatie te versterken. Permanent of tijdelijk. Maar hoe zorgt u voor een goede match en welke professional versterkt uw organisatie nu echt?

Gekwalificeerd

Met onze persoonlijke achtergrond in informatiemanagement en IT management zijn we inhoudsdeskundig en daardoor uitstekend in staat de juiste selectie voor u te maken. Wij stellen alleen professionals aan u voor die wij goed kennen en die aansluiten op uw specifieke functie of opdracht.

Fourtune: selecteren met vertrouwen.

Wij werken voor opdrachtgevers in uiteenlopende branches. Ook voor u maken wij graag de match.

CxO

Onze focus

Werving en selectie CIO, CTO en CDO

Het werven en selecteren van C-level executives is een vak apart. Wij zijn ervan overtuigd dat onze ervaring bijdraagt aan het effectief realiseren van de juiste match voor uw vacature. Wij hebben namelijk jarenlang de functie vervuld waarvoor u nu de professional zoekt.

U zoekt een

 • CIO
 • Chief Information Officer
 • Corporate Informatie Manager

een

 • CTO
 • Chief Technology Officer
 • IT directeur
 • Manager IT

of misschien een

 • CDO
 • Chief Digital Officer
 • E Commerce directeur
 • Manager E Commerce

Fourtune: selecteren met vertrouwen.

Als inhoudsdeskundig executive searcher selecteren wij voor u de juiste kandidaat.

Opdrachtgevers

Samenwerking

Wij kennen vier basisvormen waarmee we de samenwerking met u op maat kunnen inrichten:

CxO executive search

Wij zoeken de best passende CxO voor uw organisatie. Onze focus ligt op de posities van CIO, CTO en CDO. Wij vinden uw Chief Information Officer, Chief Technology Officer of Chief Digital Officer. En natuurlijk kunnen wij ook uw nieuwe Technology director, IT directeur of IT manager werven. Op basis van een zorgvuldig opgesteld functieprofiel benaderen wij deze mensen in ons netwerk of daarbuiten. We begeleiden u en de kandidaat in het gehele traject: van de intake tot en met de arbeidsovereenkomst.

Werving en selectie – permanent

Ook onder de laag van de CxO verzorgen wij de werving en selectie van professionals. Heeft u behoefte aan blijvende versterking van uw IT management of informatiemanagement organisatie? Dan stellen wij op basis van een zorgvuldig opgesteld functieprofiel de juiste kandidaten aan u voor. We begeleiden u in het gehele traject: van de intake tot en met de arbeidsovereenkomst. De afstemming tussen uw mensen en de kandidaten nemen wij voor onze rekening.

Bemiddeling tijdelijke vacatures – interim

Heeft u behoefte aan tijdelijke versterking van uw IT management of informatiemanagement organisatie? Dan zorgen wij ervoor dat een interim-professional uw organisatie versterkt tijdens een specifieke periode. Fourtune ‘matcht’: wij brengen de interim-professional in contact met uw organisatie. U gaat als opdrachtgever een overeenkomst aan met de interim-professional.

RPO – IT recruitment services

Heeft u behoefte aan ondersteuning, extra capaciteit of expertise binnen uw HR of recruitmentorganisatie? Een gespecialiseerde IT recruiter van Fourtune versterkt uw team gedurende een af te spreken periode. De interim-recruiter maakt onderdeel uit van uw organisatie en gebruikt de middelen die u hanteert bij uw werving- en selectieproces.

Kandidaten

Voor kandidaten

Professionals

Bent u professional in IT management of informatiemanagement? Staat u op het punt een volgende stap in uw loopbaan te maken? Dan bent u misschien geïnteresseerd in een van onze vacatures of in onze dienstverlening. Als gespecialiseerd bureau in werving- en selectie en interim-bemiddeling draagt Fourtune graag bij aan uw nieuwe functie of opdracht in IT management of informatiemanagement.

Waarom Fourtune?

Met onze persoonlijke achtergrond in informatiemanagement en IT management zijn we uitstekend in staat de juiste match voor u als kandidaat te maken. Wij werken met opdrachtgevers uit uiteenlopende branches. Onze opdrachtgevers vragen ons regelmatig te helpen met de invulling van hun vacatures en interim-posities. Daarom zijn we altijd op zoek naar uitstekende professionals.

Onze bemiddeling

Als wij u bemiddelen voor een vaste vacature bij een werkgever, is onze dienstverlening voor u als kandidaat kosteloos. Als Fourtune u succesvol bemiddelt naar een interim-opdracht, brengen we een vergoeding in rekening die in overeenstemming is met onze inspanning.